TILL ANMÄLAN

Använd alltid samma mailadress vid anmälan.

OM ANMÄLAN

Anmälan är bindande. En administrationsavgift på 25 SEK tillkommer vid anmälan som inkluderar bla support och kortavgifter. Överlåtelse eller byte av startplats kan genomföras mot en kostnad på 200 SEK. Med anmälan godkänner ni att ert namn, förening och resultat publiceras på Internet och i tidningen, samt att bilder från loppet kan användas i marknadsföringssyfte.

För deltagande i tävlingsklass är det krav på föreningstillhörighet (ansluten till svenska skidförbundet). Vi rekommenderar också föreningstillhörighet i motionsklass vilket ger dig ett försäkringsskydd du som klubblös saknar.

Ni godkänner också att vi som arrangörer och tävlingens samarbetspartners disponerar deltagarregister. Denna registrering är nödvändig för att vi ska kunna ge er deltagare god service före, under och efter tävlingen.

I anmälningsformuläret anger du ditt ”Vasa ID”, detta medför att Vasaloppsorganisationen kan genomföra automatisk seedning med ditt resultat från Byggdialog Ski Marathon. Ditt ”Vasa ID” hittar du under ”mina sidor” på Vasaloppet hemsida, alternativt kontakta Vasaloppets kundtjänst